Er zijn van die opdrachten waar je ontwerpershart sneller van gaat kloppen! Zo werd Jan-Evert gevraagd de inrichting van B&B Hof van Laren te verzorgen. In de eeuwenoude boerderij waarin de Hof van Laren is gehuisvest, realiseerde hij een appartement met een onmiskenbaar 'De Brouwer signatuur': stijlvol, exclusief, warm en knus. De hoge kwaliteit van De Hof van Laren kreeg niet alleen van de gasten een buitengewoon hoge waardering.
Ook de jury van Stichting Bed & Breakfast Nederland erkende de topklasse van deze accommodatie en riep het Hof van Laren uit tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016.

BBhofvanLaren

Projekt van De Brouwer Binnenwerk in The Wall Streeet Journal, gerealiseerd met Niels Van Der Ent Braat van Houtwerk en Gunther Schulz van Schulz Natuursteenspecialist.

De-Brouwer Binnenwerk-in-The-Wall-Streeet-Journal


http://www.wsj.com/articles/trading-the-suburbs-for-high-rise-living-in-amsterdam-1452704582

‘AN ELEGANT, COSMOPOLITAN PENTHOUSE’

CEA is een Italiaans bedrijf in sanitaire installatiesystemen dat de kunst verstaat om technologische innovatie en tijdloos design als geen ander te combineren in hun productlijnen. (Interieur) -architecten maken dan ook graag gebruik van hun producten - die consequent in roestvrij staal zijn uitgevoerd - omdat ze prachtig zijn te integreren in hun ontwerpen.

CEA brengt twee maal per jaar het bedrijfsmagazine CEAlab uit, waarin ze een aantal van de meest significante internationale projecten bundelt die gerealiseerd werden door interieurarchitecten.
In de laatste editie wordt aandacht besteed aan het interieurontwerp dat Jan-Evert de Brouwer onlangs in een penthouse in Amsterdam realiseerde. Het magazine roemt het elegante ontwerp, het gebruik van natuurlijke materialen en Jan-Everts oog voor detail. De kranen van CEA die in het ontwerp zijn opgenomen, versterken het interieurontwerp. Een mooi voorbeeld van hoe goed design van onontbeerlijke zaken als kranen er voor zorgt dat ze logisch onderdeel van de totaalcompositie worden en geen storend element. En dat resulteert volgens CEAlab  in ‘an elegant, cosmopolitan penthouse’!

Directe link naar het artikel: www.ceadesign.it/media/download/28/all_1st_cea-lab-6.pdf

Volgens de toonaangevende en internationaal vermaarde Wall Street Journal hebben bewoners van het Gooi op het gebied van interieurarchitectuur een geheel eigen stijl en standaard ontwikkeld. Onder de smaakmakers onder de interieurarchitecten valt behalve pionier Jan des Bouvrie met name de jongere generatie met Marcel Kuster en Jan-Evert de Brouwer op. Beiden hebben een geheel eigen herkenbare stijl ontwikkeld. Zoekt Eric Kuster het in een luxueuze benadering, Jan-Evert de Brouwer valt vooral op door zijn ingetogen gebruik van natuurlijke materialen die veel navolging vindt’, aldus het invloedrijke dagblad uit de Verenigde Staten.

Directe links naar de artikelen:
http://online.wsj.com/news/articles/SB20001424052702303465004579326574107485480
http://online.wsj.com/news/articles/SB10001424052702304632204579336921806519910

waltrs2

pers 1
Pers 2
pers3
pers4
Top